De nuchtere ondernemer kijkt naar zijn bankrekening, klanttevredenheid, medewerkersgeluk en andere ondernemersvariabelen om te bepalen dat er sprake is van succes. Een slimme ondernemer laat anderen naar zijn bedrijf kijken en bepalen dat deze een prijs verdient. Prijzen winnen heeft grote meerwaarde.

Niet voor meer klanten

“Ik hoef geen naamsbekendheid” is een van de eerste reacties wanneer je ondernemers vraag naar deelname aan ondernemerswedstrijden. “De tijdsinvestering weegt niet op tegen toename van klanten.” Een nominatie is voor een groeiend bedrijf echter veel meer dan een reclamestunt.

Wel voor de eigen organisatie

De meeste ondernemersprijzen hebben een panel van experts die jouw bedrijf doorlichten. Dit zijn mensen die normaal tegen dik uurtarief dit werk doen. Met een nominatie op zak krijg jij een gratis een kritische blik van onafhankelijke, serieuze, vakmensen.

Vooral voor jouw ontwikkeling en scherpte

Naast een terugblik op cijfers vragen deze experts vaak naar de toekomst. Daar zit jouw leermoment. Kan jij op al hun vragen antwoord geven? Heb jij kort en bondig paraat hoe je het bedrijf de aankomende jaren gaat leiden? En weet jij de marktontwikkelingen te koppelen aan bedreigingen en successen van jouw zaak?

Succes moet je vieren

Een wedstrijd haalt het beste in ondernemers naar boven. Het prikkelt om nog scherper naar je eigen bedrijfsvoering te kijken. Je wilt toch winnen? En wanneer je dan wint.. dan is er uiteraard ook nog mooi meegenomen een hoop PR, waardering en groei van je naamsbekendheid. Want iedereen (inclusief je medewerker) danst graag mee met een winnaar.

MKB Groei Gemak helpt bij waarderen van jouw succes.

Passie voor MKB

Ik word heel blij wanneer ik help bij het behalen van succes. Vertel jij mij jouw ambitie?

Bel 06 46 21 63 91